BASHKOHUNI ME SFPE ALBANIA

DUKE U ANETARËSUAR NË SFPE ALBANIA DO TË KENE NJË MUNDËSI SHUMË TË MIRË PËR RRITJEN TUAJ PROFESIONALE DHE SHKËMBIMIN E EKSPERIENCAVE ME KOLEGË NGA E GJITHË BOTA.
RRETH NESHKONTAKT

WORKSHOP

SFPE Albania dhe Universiteti Barleti në bashkëpunim me SFPE Qipro organizojnë në 21 Mars 2024, seminarin “Projektimi i ndërtesave dhe siguria nga zjarri

01

Kush Jemi

SFPE Albania është një degë (kapitull) e Shoqatës së Inxhinierëve të Mbrojtjes nga Zjarri (SFPE) me qendër në Gaithersburg (SHBA). SFPE është shoqata kryesore profesionale në botë e inxhinierëve të mbrojtjes nga zjarri. Ajo ka organizata të ndryshme të vendit, të ashtuquajturat kapituj, të shpërndara në të gjithë botën.

02

Misioni

SFPE Albania, një organizatë neutrale, jofitimprurëse ndërkombëtare për të përcaktuar, zhvilluar dhe avancuar përdorimin e praktikave më të mira të inxhinierisë nga zjarri, inxhinierisë së mbrojtjes nga zjarri dhe inxhinierisë së sigurisë nga zjarri; zgjerimi i bazës së njohurive shkencore dhe teknike.

03

Vizioni

Edukimi i komunitetit të sigurisë nga zjarri, në mënyrë që të reduktohet rreziku nga zjarri.